Tổng hợp bài xích tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 6 Unit 10: Our houses in the future tất cả đáp án, cung ứng các em rèn các năng lực như: Phonetics, Speaking, Vocabulary, Grammar, Reading, Writing

Trọn bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 6 Unit 10: Our houses in the future bao gồm đáp án. Cung cấp tài liệu xem thêm miễn chi phí và hữu ích giành cho các em học tập sinh, quý thầy cô giáo, chuẩn bị tốt cho các kì thi đặc biệt sắp tới.

Bạn đang xem: Bài tập tiếng anh lớp 6 unit 10

Bộ 60 câu hỏi trắc nghiệm giờ Anh 6 Unit 10: Our houses in the future

Mời chúng ta theo dõi cụ thể tại đây:

Bài tập trắc nghiệm Unit 10: Phonetics and Speaking​​​​​​​

Choose the letter A, B, C or D the word that has the underlined part different from others.

Question 1:

A. flat

B. apartment

C. villa

D. appliance

Question 2:

A. fridge

B. condominium

C. wifi

D. helicopter

Question 3:

A. penthouse

B. basement

C. television

D. energy

Question 4:

A. special

B. skyscraper

C. castle

D. automatic

Question 5:

A. motor

B. home

C. solar

D. iron

Question 6:

A. wireless

B. iron

C. wifi

D. fridge

Question 7:

A. cable

B. basement

C. after

D. skyscraper

Question 8:

A. solar

B. space

C. apartment

D. appliance

Question 9:

A. helicopter

B. comfortable

C. welcome

D. month

Question 10:

A. dry

B. sky

C. study

D. my

Question 11:

A. modern

B. helicopter

C. fond

D. motorhome

Question 12:

A. hi-tech

B. kitchen

C. Christmas

D. chemistry

Question 13:

A. special

B. smart

C. appliance

D. comfortable

Question 14:

A. television

B. house

C. castle

D. smart

Question 15:

A. computer

B. music

C. condominium

D. student

►► ĐÁP ÁN:

1.A 2.C 3.B 4.A 5.D 6.D 7.C 8.B 9.A 10.C 11.D 12.B 13.B 14.A 15.C

Bài tập trắc nghiệm Unit 10: Vocabulary and Grammar

Choose the letter A, B, C or D to lớn complete the sentences

Question 1: In the future, I _________ in a motorhome.

A. will live

B. live

C. am living

D. has lived

Question 2: Robot will _________ our house for us in the future.

A. do

B. clean

C. surf

D. watch

Question 3: There will be more people live in an apartment __________ in a house.

A. then

B. that

C. than

D. this

Question 4: A _________ TV is linked with Bluetooth, wifi, USB và flash memory.

A. informative

B. talkative

C. confident

D. smart

Question 5: We might use __________ appliances in our future house.

A. automatic

B. solar

C. cable

D. wireless

Question 6: We use _________ lớn preserve food & vegetables.

A. dishwashers

B. cleaners

C. fridges

D. washing machines

Question 7: Will robot ___________ after human health in the future?

A. watch

B. see

C. look

D. do

Question 8: Who ___________ your clothes every day?

A. iron

B. clean

C. dry

D. have

Question 9: In the story, prince & princess often live in a ___________.

A. villa

B. flat

C. castle

D. home

Question 10: It’s ___________ to lớn live in a modern and hi-tech penthouse.

A. awful

B. comfortable

C. confident

D. shy

Question 11: In the future we might have ___________ guests from the space.

A. special

B. automatic

C. informative

D. intelligent

Question 12: There are a lot of ___________ in big cities.

A. vegetable

B. castles

C. skyscrapers

D. UFOs

Question 13: We might have smart clock to lớn ___________ the time.

A. talk

B. speak

C. do

D. say

Question 14: Will super cars run on water in the __________?

A. energy

B. future

C. appliance

D. apartment

Question 15: Let’s __________ the internet.

A. to surf

B. surfing

C. surf

D. will surf

►► ĐÁP ÁN:

1.A 2.B 3.C 4.D 5.A 6.C 7.C 8.A 9.C 10.B 11.A 12.C 13.D 14.B 15.C

Bài tập trắc nghiệm Unit 10: Reading

Read the passage below & decide whether the statements are TRUE or FALSE?

I’m Brian. My future house will be a modern villa on the moon. It will be surrounded by many trees và flowers. There will be an automatic door so I can get in easily. There might be 10 rooms in my house: a living room, two bedrooms, two bathrooms, two toilets, a kitchen, a dining room and a room full of books. It will have robots to vì chưng household chores. The robots will clean my house, wash the dishes và clothes, cook meals, etc. It will be comfortable lớn live in that house.

Question 1: Brian’s house in the future will be a big penthouse.

A. True

B. False

Question 2: There is some trees và flowers around his house.

A. True

B. False

Question 3: There might be ten rooms in his house:

A. True

B. False

Question 4: It will have human to vì household chores.

A. True

B. False

Question 5: It will be comfortable lớn live in that house.

A. True

B. False

Choose the letter A, B, C or D to lớn complete the passage below

My dream house is different ___________ (6) the others. I love ___________ (7) in a motorhome. It will look like a normal truck, ___________ (8) there will be hi-tech appliances inside. I might change my address regularly. One day I might be in a beach. The other day I might move to lớn the mountain. I will grow vegetable on the windows. There will be ___________ (9) automatic cleaner, a modern dishwasher, và a hi-tech fridge. I will install a wireless TV and Wi-Fi ___________ (10) the weather forecast, news & entertainment programs. I love my dream house so much.

Question 6:

A. in

B. from

C. at

D. of

Question 7:

A. living

B. live

C. lived

D. will live

Question 8:

A. and

B. so

C. but

D. because

Question 9:

A. a

B. an

C. the

D. x

Question 10:

A. watch

B. watching

C. watched

D. to watch

Choose the letter A, B, C or D khổng lồ answer these following questions

My future house will be located on a wide lake. It will be quiet and peaceful. There will be wide roof lớn protect my house from the sun and rain. I will grow a lot of flowers around my house. Every morning, I will water them và arrange some flowers in my house. Inside my house, there will be a modern robot lớn make the house clean & tidy. There will be modern và convenient appliances, too. Maybe I might buy a boat lớn travel around. I will order food và drink online. They might deliver them by helicopters.

Question 11: Where will the house located?

A. on the moon

B. in the sky

C. on a lake

D. in the field

Question 12: What will protect the house from sun và rain?

A. a wide garden

B. a big robot

C. a large energy

D. a wide proof

Question 13: Will there be any robots in the house?

A. Yes, it is

B. Yes, there will

C. No, it isn’t

D. No, there won’t

Question 14: Why might the author buy a boat?

A. to travel around

B. to go fishing

C. to sleep

D. to buy food

Question 15: How can he buy food & drink?

A. by bike

B. by boat

C. at market

D. online

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.A 3.A 4.B 5.A 6.B 7.A 8.C 9.B 10.D 11.C 12.D 13.B 14.A 15.D

Bài tập trắc nghiệm Unit 10: Writing

Choose the letter A, B, C or D khổng lồ complete the sentences with given words

Question 1: Will/ robots/ clean/ house/ future?

A. Will robots to lớn clean our house in the future?

B. Will robots cleaning our house in the future?

C. Will robots clean our house in the future?

D. Will robots be clean our house in the future?

Question 2: This/ wireless TV/ run/ solar energy.

A. This wireless TV runs on solar energy.

B. This wireless TV runs by solar energy.

C. This wireless TV run on solar energy.

D. This wireless TV run by solar energy.

Question 3: My/ future/ house/ be/ mountain.

A. My future house be in the mountain.

B. My future house will be in the mountain.

C. My future house are in the mountain.

D. My future house was in the mountain.

Question 4: It/ comfortable/ have/ robot.

A. It’s comfortable to lớn have a robot.

B. It’s comfortable having a robot.

C. It comfortable to have a robot.

D. It comfortable having a robot.

Question 5: What/ type of house/ you/ want/ have?

A. What type of house did you want lớn have?

B. What type of house does you want khổng lồ have?

C. What type of house are you want to lớn have?

D. What type of house do you want to have?

Rearrange the sentences khổng lồ make meaningful sentences

Question 6: too/ have/ The/ a/ smart TV/ house/ will.

A. The a house will have smart TV, too.

B. The smart TV will have a house, too.

C. The house will have a smart TV, too.

D. The house a smart TV will have, too.

Question 7: in front of/ will/ house/ the/ There/ swimming pool/ be/ a.

A. There in front of the house will be a swimming pool.

B. There will be a swimming pool in front of the house.

C. There will be the house in front of swimming pool a.

D. There will be in front of a swimming pool the house.

Question 8: is/ devices/ The/ comfortable/ flat/ modern/ with.

A. The flat is comfortable with modern devices.

B. The flat is with modern devices comfortable.

C. The flat comfortable is with modern devices.

D. The flat is comfortable modern with devices.

Question 9: Living/ is/ on/ risky/ very/ Mars.

A. Living on is Mars very risky.

B. Living very risky on Mars is.

C. Living on is very risky Mars.

D. Living on Mars is very risky.

Question 10: want/ people/ motorhome/ Thanks to/ anywhere/ they/ live/ can.

A. Thanks to lớn people, motorhome can live anywhere they want.

B. Thanks to lớn motorhome, people can want anywhere they live.

C. Thanks khổng lồ motorhome, people can live anywhere they want.

D. Thanks khổng lồ people, motorhome can want anywhere they live.

Rewrite sentences without changing the meaning

Question 11: My future house will have 5 rooms.

A. There will be 5 room in my future house.

B. 5 rooms will have my house.

C. There my house will be 5 rooms.

D. My house will be 5 rooms.

Question 12: What about living in an apartment in the future?

A. How about living on the moon in the future?

B. Why about living on the moon in the future?

C. When about living on the moon in the future?

D. Where about living on the moon in the future?

Question 13: Having a robot is so convenient that many people buy one.

A. Many people buy a robot but it’s convenient.

B. Many people buy a robot and it’s convenient.

C. Many people buy a robot because it’s convenient.

D. Many people buy a robot although it’s convenient.

Xem thêm: Lý Thuyết Vật Lý 10: Bài 3 : Chuyển Động Thẳng Biến Đổi Đều, Lý Thuyết Chuyển Động Thẳng Biến Đổi Đều

Question 14: What is the weight of the robot?

A. How high is the robot?

B. How wide is the robot?

C. How heavy is the robot?

D. How long is the robot?

Question 15: How much is a washing machine?

A. What’s the price of a washing machine?

B. What is a washing machine?

C. How is a washing machine?

D. How many is a washing machine?

►► ĐÁP ÁN:

1.C 2.A 3.B 4.A 5.D 6.C 7.B 8.A 9.D 10.C 11.A 12.A 13.C 14.C 15.A

►►CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ dưới trên đây để cài về cỗ 60 câu trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh lớp 6 Unit 10: Our houses in the future (Có đáp án) file word, pdf trọn vẹn miễn phí.